Ga naar de inhoud

Recreatief turnen

Bij onze turnlessen staat plezier voorop! We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar kinderen op een speelse manier hun motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen. Of je kind nu al ervaring heeft met turnen of helemaal nieuw is in deze sport, ons programma is ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften en capaciteiten van alle kinderen.

Onze trainers staan klaar om de kinderen te begeleiden en hen te helpen hun potentieel te bereiken. We geloven in het belang van een positieve benadering en het bevorderen van zelfvertrouwen bij onze jonge gymnasten. We moedigen hen aan om hun grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden te leren en trots te zijn op hun prestaties.

346465613_655195073109310_4352861473806813242_n

Tijdens onze lessen zullen de kinderen verschillende aspecten van turnen verkennen, waaronder balanceren, rollen, springen, zwaaien aan de rekstok en nog veel meer. We maken gebruik van speciaal ontworpen apparatuur en veilige oefenmatten om ervoor te zorgen dat de kinderen in een beschermde omgeving kunnen trainen. Veiligheid staat altijd voorop!

Maandag

met Mirthe Lukassen
trainer

Naast het leren van gymnastiekvaardigheden, willen we ook de sociale en emotionele ontwikkeling van de kinderen bevorderen. Onze lessen bevorderen teamwork, samenwerking en vriendschap. Kinderen leren om te gaan met uitdagingen, doorzettingsvermogen te tonen en successen met elkaar te vieren.

Donderdag

Met Aline Divendal
trainer

Ouder-kindgym
Lekker gymmen met je kind of kleinkind. Elke les starten we met een lied. Daarna rollen we de bal en klinken alle namen. 
Aansluitend doen we een dans, beweeglied of een oefening. 
Daarna gaan de kinderen gymmen op de toestellen die al klaarstonden. Ze leren allemaal de basis van het bewegen op een speelse manier. We sluiten de les af door samen alles op te ruimen en het doen van een dans of bewegen met de grote parachute. 

Recreatief turnen
We starten de les met een oefening als warming-up. Deze oefeningen zijn gericht op lenigheid, kracht, concentratie en behendigheid.
Daarna gaan de kinderen in kleine groepjes gymmen op de toestellen. Als iedereen de onderdelen heeft gehad ruimen we op en sluiten we af met een spel

Twee gratis proeflessen