Ga naar de inhoud

Dansen

Ontdek de ritmische wereld van JAZZ dans!

Ontdek de ritmische wereld van jazz dans!

Welkom bij onze kleinschalige jazz dance groep voor volwassenen. Ben je op zoek naar een unieke danservaring waarin je je passie voor beweging kunt uiten en jezelf kunt uitdagen? Dan is dit de perfecte plek voor jou!

Onze jazz dance groep biedt een warme en gezellige omgeving waarin volwassenen van alle niveaus welkom zijn. Of je nu een ervaren danser bent of net begint, Danielle begeleid je bij elke stap van de weg. Ze is toegewijd om je technische vaardigheden te versterken, je dansvocabulaire uit te breiden en je te inspireren om je persoonlijke stijl te ontdekken.

Wat maakt jazz dans zo bijzonder? Het is een stijl die bekend staat om zijn energieke en expressieve bewegingen, waarin je vrijheid voelt om jezelf uit te drukken. Met zijn roots in de Afro-Amerikaanse cultuur, combineert jazz dans verschillende stijlen, waaronder swing, blues, hip-hop en moderne dans. Het is een dynamische en veelzijdige kunstvorm die je zowel fysiek als mentaal uitdaagt.

conditie
lenigheid
uithoudingsvermogen

Onze groep is kleinschalig gehouden om persoonlijke aandacht te kunnen geven aan elke danser. Dit betekent dat je de kans krijgt om nauw samen te werken met je mededansers, te groeien als individu en te genieten van een hechte gemeenschap van gelijkgestemde mensen. Samen zetten we stappen, leren we van elkaar en creëren we betekenisvolle herinneringen.

Naast onze reguliere danslessen bieden we ook optredens en workshops aan, waarbij je de gelegenheid hebt om je talenten te laten zien aan een groter publiek en je vaardigheden verder te ontwikkelen. We geloven dat dansen een bron van vreugde en empowerment is, en we willen je graag de kans geven om je passie te delen en te groeien als danser.Dinsdag

Volwassenen

€22,28 per maand
(Lessen duren 1,5 uur)

Locatie

School Het P@rk
Troelstralaan 45
6971 CN Brummen


JAZZ dance

Met Danielle Struis

Danielle Struis is als kind met jazzballet begonnen. Ze volgde de opleiding tot leidster jazzdance en deed de Amsterdamse Theater Academie. Vanaf 2001 gaf zij, met Dansgroep Voltage, lessen en voorstellingen voor kinderen in heel Amsterdam. Met haar eigen lesgroepen in Amsterdam maakte ze eigenwijze voorstellingen.
In 2006 regisseerde en choreografeerde ze de tienermusical ‘Hart/Slag’. Begin 2009 verhuisde ze naar Brummen om met haar partner Borgonjen Optiek over te nemen.
Ze voelt de dansers goed aan en kan uitstekend inspelen op hun behoeften en wensen. Danielle is erg enthousiast en vindt dans een belangrijk deel van je leven.

Krijg twee gratis proeflessen


Klik hier