Leiding even voorstellen

Danielle Struis is als kind met jazzballet begonnen. Ze volgde de opleiding tot leidster jazzdance en deed de Amsterdamse Theater Academie. Vanaf 2001 gaf zij, met Dansgroep Voltage, lessen en voorstellingen voor kinderen in heel Amsterdam. Met haar eigen lesgroepen in Amsterdam maakte ze eigenwijze voorstellingen.
In 2006 regisseerde en choreografeerde ze de tienermusical ‘Hart/Slag’. Begin 2009 verhuisde ze naar Brummen om met haar partner Borgonjen Optiek over te nemen.
Ze voelt de kinderen goed aan en kan uitstekend inspelen op hun behoeften en wensen. Danielle is erg enthousiast en vindt dans een belangrijk deel van je leven.


Mijn naam is Robin Reekers, ik ben geboren op 12-3-1996 en kom uit Eerbeek. Elke maandag tussen 20.00 en 21.00 uur verzorg ik de trainingen sportfit.
Dit alles in het kader van mijn opleiding, namelijk de sportopleiding CIOS in Arnhem. Hier zit ik momenteel in het derde leerjaar niveau 4 MBO. Zelf ben ik een echte sportman, waarbij ik ondermeer jaren lang de sporten voetbal en tennis heb beoefend. Momenteel doe ik voor mezelf aan fitness en hardlopen. In de weekenden ben ik vaak op feestjes te vinden, en werk ik bij restaurant de Marshoeve in Loenen.
Ik heb in ieder geval heel veel zin in dit jaar! Wie weet, zien wij elkaars eens in de wandelgangen


José is al vanaf haar eigen kindertijd betrokken bij Sparta. Ze heeft de vereniging van alle kanten ondersteund.
José zelf aan het woord: ik ben al heel wat jaar betrokken bij Sparta Brummen en altijd met veel plezier. ik geef op de maandag twee gymlessen van 16.00 tot 18.00 en van 18.00 tot 20.00 twee springgroepen. Op de vrijdag geef ik van 16.00 tot 20.00 de turnselectielessen, mijn paradepaardje. Deze meisjes doen ook mee aan wedstrijden door het hele land. We nemen vaak prijzen mee naar Brummen en zijn daar erg trots op. Met deze gedrevenheid verzorg ik alle lessen bij Sparta. Overdag werk ik in de huishouding bij oudere mensen in Brummen.
De selectie doet het erg goed. Er zijn zelfs enkele pupillen verwezen naar een andere vereniging omdat ze zich elders verder kunnen ontwikkelen. José is in staat om dit talent te herkennen en te verwijzen.


Mirthe Lukassen (info volgt)


Ik ben Bertine Lentink, geboren in 1978. Getrouwd met Mark en met onze kinderen Guus, Saar en Roos genieten wij van het leven. Ik geniet van mijn gezin, van het lopen van een marathon, maar ook vind ik het heerlijk om met een goed boek in de tuin in de zon te zitten. En weet je wat het dan helemaal compleet maakt? Een kop thee met een heerlijk stuk zelfgemaakte appeltaart. In 2000 ben ik als diëtist afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in het ziekenhuis, de psychiatrie, het bedrijfsleven en als zelfstandige een eigen praktijk gehad. Naast voeding ligt mijn interesse bij alles wat met sporten te maken heeft. Daarom heb ik na het afronden van de opleiding Voeding en Diëtetiek deelgenomen aan de post HBO cursus Voeding en Sport. Daar is het niet bij gebleven. In de loop van de tijd heb ik mij ook verdiept in het geven van allerlei sportlessen. In het kader daarvan heb ik de opleidingen Aerobic-, Bodyshape- en Stepdocent, Fitness Trainer A en Personal Trainer afgerond. Tenslotte heb ik deelgenomen aan de workshop Zwanger en Fit.