Leiding even voorstellen

Danielle Struis

Danielle Struis is als kind met jazzballet begonnen. Ze volgde de opleiding tot leidster jazzdance en deed de Amsterdamse Theater Academie. Vanaf 2001 gaf zij, met Dansgroep Voltage, lessen en voorstellingen voor kinderen in heel Amsterdam. Met haar eigen lesgroepen in Amsterdam maakte ze eigenwijze voorstellingen.

In 2006 regisseerde en choreografeerde ze de tienermusical ‘Hart/Slag’. Begin 2009 verhuisde ze naar Brummen om met haar partner Borgonjen Optiek over te nemen.

Ze voelt de kinderen goed aan en kan uitstekend inspelen op hun behoeften en wensen. Danielle is erg enthousiast en vindt dans een belangrijk deel van je leven.

 

 


Veneta Mihaylov

Veneta is een bekende vanuit de ritmische gymnastiek. Ze traint selectie-meisjes individueel en in groepen, ze is de voormalige bondscoach van Nederland. Ook geeft ze met succes les aan volwassenen. Voor Sparta geeft ze al vele jaren de Sportfitgym aan 50-plussers. Dit doet ze op een geheel eigen wijze, tot volle tevredenheid. Haar groepen zijn zeer hecht en zijn erg gericht op het ‘kunnen’ van de leden.

Ze is deskundig en kan problemen herkennen. Als het nodig is stuurt ze mensen door naar bijvoorbeeld een fysiotherapeut. Door haar jarenlange ervaring is ze in staat om haar lessen aan te passen aan individuele wensen.


Robin Reekers 

Mijn naam is Robin Reekers, ik ben geboren op 12-3-1996 en kom uit Eerbeek. Elke maandag tussen 20.00 en 21.00 uur verzorg ik de trainingen sportfit.

Dit alles in het kader van mijn opleiding, namelijk de sportopleiding CIOS in Arnhem. Hier zit ik momenteel in het derde leerjaar niveau 4 MBO. Zelf ben ik een echte sportman, waarbij ik ondermeer jaren lang de sporten voetbal en tennis heb beoefend. Momenteel doe ik voor mezelf aan fitness en hardlopen. In de weekenden ben ik vaak op feestjes te vinden, en werk ik bij restaurant de Marshoeve in Loenen.

Ik heb in ieder geval heel veel zin in dit jaar! Wie weet, zien wij elkaars eens in de wandelgangen.


José Wolfs

José is al vanaf haar eigen kindertijd betrokken bij Sparta. Ze heeft de vereniging van alle kanten ondersteund.

José zelf aan het woord: ik ben al heel wat jaar betrokken bij Sparta Brummen en altijd met veel plezier. ik geef op de maandag twee gymlessen van 16.00 tot 18.00 en van 18.00 tot 20.00 twee springgroepen. Op de vrijdag geef ik van 16.00 tot 20.00 de turnselectielessen, mijn paradepaardje. Deze meisjes doen ook mee aan wedstrijden door het hele land. We nemen vaak prijzen mee naar Brummen en zijn daar erg trots op. Met deze gedrevenheid verzorg ik alle lessen bij Sparta. Overdag werk ik in de huishouding bij oudere mensen in Brummen.

De selectie doet het erg goed. Er zijn zelfs enkele pupillen verwezen naar een andere vereniging omdat ze zich elders verder kunnen ontwikkelen. José is in staat om dit talent te herkennen en te verwijzen.


Bente Pol

Mijn naam is Bente Pol. Ik woon in Brummen en in ben geboren op 20 februari 1995. Ik zit nu in het laatste jaar van het CIOS. Als ik afgestudeerd ben kan ik gymles geven op de basisschool en bij verenigingen. Ik wil graag doorstromen naar de lerarenopleiding de PABO.

Zelf heb ik heel veel jaren geturnd bij Sparta. Ik heb er voor gekozen om door te gaan met voetballen, wat ik nu nog steeds doe. Ik geef nu al een aantal lessen bij Sparta. Ik doe heel veel ervaring op met het lesgeven. Elke week sta ik vol nieuwe energie in de zaal om de kinderen iets nieuws aan te leren. Ik vind het belangrijk dat er veel variatie in mijn lessen blijft waardoor de kinderen gemotiveerd en enthousiast blijven.