Leiding even voorstellen

Danielle Struis is als kind met jazzballet begonnen. Ze volgde de opleiding tot leidster jazzdance en deed de Amsterdamse Theater Academie. Vanaf 2001 gaf zij, met Dansgroep Voltage, lessen en voorstellingen voor kinderen in heel Amsterdam. Met haar eigen lesgroepen in Amsterdam maakte ze eigenwijze voorstellingen.
In 2006 regisseerde en choreografeerde ze de tienermusical ‘Hart/Slag’. Begin 2009 verhuisde ze naar Brummen om met haar partner Borgonjen Optiek over te nemen.
Ze voelt de kinderen goed aan en kan uitstekend inspelen op hun behoeften en wensen. Danielle is erg enthousiast en vindt dans een belangrijk deel van je leven.


Ik ben Lianne Tichelman, ik ben 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Voorst. Ik geef al zo’n zes jaar les in gym en turnen. 

Bij SV Twello geef ik ook training aan de Bovenbouw. Het lijkt mij een leuke uitdaging om bij Sparta Brummen een steentje bij te dragen.


Hoi Allemaal,

Mijn naam is Lorraine Berends, ik ben 19 jaar oud en woon in Brummen. Ik zit in mijn laatste leerjaar van Sport en Bewegen op het Graafschap college in Doetinchem. Hierna zal ik graag de ALO / Pabo opleiding gaan doen om sport & basisschool docent te worden.

Naast mijn school geef ik turnlessen bij Sv Twello & Sparta Brummen. Bij Sv Twello geef ik turnles aan peuters, kleuters en recreatie gym tot en met 8 jaar op de zaterdagochtend.

Naar een aantal jaren Jose Wolfs geholpen te hebben met heel veel plezier bij de turnlessen, mag ik nu het stokje van haar overnemen. Zelf ben ik vanaf mijn 5 de levensjaar actief bij Sparta Brummen. Ik ben onder anderen gestart bij de recreatie groep en later doorgestroomd naar het selectie turnen. Ik heb tot en met mijn 18 de levensjaar geturnd bij Sparta Brummen. Vanaf het seizoen 2020 / 2021, ga ik alle turnlessen op de maandag en vrijdag overnemen. Naast mijn school en werk als lesgever vind ik het ook erg leuk om op wintersport te gaan en in de zomervakantie als animatie medewerker te werken.

Ik hoop er samen met uw zoon / dochter een sportief en leuk gym jaar van te maken met erg veel sportplezier.

Met vriendelijke groet,

Lorraine Berends


Ik ben Bertine Lentink, geboren in 1978. Getrouwd met Mark en met onze kinderen Guus, Saar en Roos genieten wij van het leven. Ik geniet van mijn gezin, van het lopen van een marathon, maar ook vind ik het heerlijk om met een goed boek in de tuin in de zon te zitten. En weet je wat het dan helemaal compleet maakt? Een kop thee met een heerlijk stuk zelfgemaakte appeltaart. In 2000 ben ik als diëtist afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in het ziekenhuis, de psychiatrie, het bedrijfsleven en als zelfstandige een eigen praktijk gehad. Naast voeding ligt mijn interesse bij alles wat met sporten te maken heeft. Daarom heb ik na het afronden van de opleiding Voeding en Diëtetiek deelgenomen aan de post HBO cursus Voeding en Sport. Daar is het niet bij gebleven. In de loop van de tijd heb ik mij ook verdiept in het geven van allerlei sportlessen. In het kader daarvan heb ik de opleidingen Aerobic-, Bodyshape- en Stepdocent, Fitness Trainer A en Personal Trainer afgerond. Tenslotte heb ik deelgenomen aan de workshop Zwanger en Fit.