Leiding even voorstellen

Danielle Struis is als kind met jazzballet begonnen. Ze volgde de opleiding tot leidster jazzdance en deed de Amsterdamse Theater Academie. Vanaf 2001 gaf zij, met Dansgroep Voltage, lessen en voorstellingen voor kinderen in heel Amsterdam. Met haar eigen lesgroepen in Amsterdam maakte ze eigenwijze voorstellingen.
In 2006 regisseerde en choreografeerde ze de tienermusical ‘Hart/Slag’. Begin 2009 verhuisde ze naar Brummen om met haar partner Borgonjen Optiek over te nemen.
Ze voelt de kinderen goed aan en kan uitstekend inspelen op hun behoeften en wensen. Danielle is erg enthousiast en vindt dans een belangrijk deel van je leven.


Hallo Allemaal,

Ik ben dus Mirthe Lukassen, 26 jaar oud. Op dit moment woon ik nog bij mijn ouders maar binnenkort verhuis ik naar Eefde samen met mijn vriend. Ik heb jaren lang de sport waterpolo beoefend op verschillende niveaus. Sinds dit seizoen doe ik aan volleybal.

Zelf heb ik nooit geturnd, maar ben ik vanaf mijn 16e bij de turnvereniging in Zutphen komen helpen. Naast de turnlessen geven werk ik ook in Zutphen op vrijeschool de Berkel als gymjuf.

Bij het zwembad Rhienderoord geef ik zwemlessen.


Aline Divendal zal zich binnenkort voorstellen hier..


Ik ben Bertine Lentink, geboren in 1978. Getrouwd met Mark en met onze kinderen Guus, Saar en Roos genieten wij van het leven. Ik geniet van mijn gezin, van het lopen van een marathon, maar ook vind ik het heerlijk om met een goed boek in de tuin in de zon te zitten. En weet je wat het dan helemaal compleet maakt? Een kop thee met een heerlijk stuk zelfgemaakte appeltaart. In 2000 ben ik als diëtist afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in het ziekenhuis, de psychiatrie, het bedrijfsleven en als zelfstandige een eigen praktijk gehad. Naast voeding ligt mijn interesse bij alles wat met sporten te maken heeft. Daarom heb ik na het afronden van de opleiding Voeding en Diëtetiek deelgenomen aan de post HBO cursus Voeding en Sport. Daar is het niet bij gebleven. In de loop van de tijd heb ik mij ook verdiept in het geven van allerlei sportlessen. In het kader daarvan heb ik de opleidingen Aerobic-, Bodyshape- en Stepdocent, Fitness Trainer A en Personal Trainer afgerond. Tenslotte heb ik deelgenomen aan de workshop Zwanger en Fit.