De Nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek gaan we met zijn allen lekker sporten en bewegen. Van 15 tot en met 29 september 2018 zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Sparta doet ook mee. Een perfecte kans om eens kennis te maken met Sportfit. Gezond ouder worden! Wie wil dat niet?! ‘Op je eigen niveau meedoen’ is het kenmerk van deze lessen. Wanneer?
Maandag 17 en 24 september van 20.00 – 21.00 uur in Sportzaal Rhienderoord o.l.v. Robin. Dinsdag 18 en 25 september van 9.00 – 10.00 en 10.10 – 11.10 Plein 5 o.l.v. Bertine.
Naast trainer is Bertine ook werkzaam als diëtist. Om je lekker en fit te voelen, kunnen gezonde voeding en beweging niet zonder elkaar. Het liefst elke dag. Daarom zal er tijdens de Sportfit lessen van Bertine in de Nationale Sportweek naast bewegen ook aandacht zijn voor gezonde voeding.